:))

~In The Name Of Allah The Most Gracious, The Most Merciful~
~Assalammualaikum..~

1st BIGGEST GIVEAWAY BY O.S.M

Assalamualaikum..

Tag.

Satu 

Dua 

Tiga 

Empat

jemput fOllOw !

SEGMEN TOPUP 48 JAM BY DEDEQ [PART 1]

Assalamualaikum..


k l i k

Heart Contest by KI

Assalamualaikum..


setelah berkurun lama aku xjoin mana2 GA

bila aku dah jOin.. byk la pulak !

amik kau ! tamak !

dah.. stOp !

yg penting aku nk menang !

aceceh !



ni masa aku fOrm 2...

yg belakang tue kakak..

yg tepi yg cOmey tu.. sepupu..

Fathi Insyirah ! aku panggil kakak sarah ..

pergi makan angin dkt RFC Bandar Laguna Merbok.

skrg entah la ada lg ke tak..

lama dah xpergi !

Best sgt masa tue.

Hari tue hangOut sbb kak sarah nak balik JOrdan blik.

kesian dia. nanti xdapt merasa pizza hawai ! 

ahaksss

nanti bln 6 dia blik terus.. 

Alhamdulillah .. best !

xyah duk jOrdan lamaII..

rindu II

sedap Ohh !



My First Giveaway by Nad

Assalamualaikum..

T E K A N B A N N E R !

jOm jOin..

hadiah pun awesOme mcm blOg dia..

jemput bertandang lagi yeahh !

jgn lupa fOllow mOllow !


Segmen Top Up by Siti Aisyah Khalil

Assalamualaikum..


jom join ramaiII..

sebelum tekan banner tue..

mai lah tekan button Follow kat sebelah tuee ..

jemput datang dan fOllOw !

Giveaway Camera Coins Bank by Nadnod Azizan

Assalamualaikum..



Actually, aritue pun ada masuk gak contest yg menang tabung nieh !

tapii.. hampeh !

xmenang pun..

dalam hati tue berharap sgt nk menang..

 hari-hari pergi ke pekan,
selepas kepekan bermain buaian,
hanya satu yg berkenan,
warna hijau jadi kegemaran.

nanak yg warna HIJAU ! canteekk ! ahaksss

first ! aku nie seorg yg suka menyimpan duit. kira jimat laa.

second ! aku teringin nk camera canon. tapi aku bkn org kaya nk beli smua tue..
henset canggih pun aku xpenah rasa. xpa aku sedaQ.

third ! aku xdak tabung laaa nk simpan duit aku yg belambak tue.. haha aku guna sampul raya ja nk bubuh smua duit aku tuee.. emm ! xpo laa !
xkesah pun ! aku bersyukur seadanya ...

tunggu aku keja la baru dpt beli canon kan...

abaikan tudung yg xjadik tu..

perhatikan riak wajah gadis hijau itu..

dia terlalu seronok even dia hanya memegang camera org !

dalam hatinya tersimpan seribu impian utk memiliki apa yg dipegang !

:")
kadang2 kita xdapat apa yg org dapat sbb bukan semua yg kita nk kita dapat..

ada hikmah semua tue !

bersyukurlah apa adanya ..

kadang2 kita terlalu berharap akn sesuatu yg mustahil utk digenggam.

aku hnya berpegang pada satu prinsip...

yg bulat tidak dtg bergolek,
yg pipih tidak datang melayang!

May Giveaway!!

Assalamualaikum..

klik klik
jemput jOin

jemput fOllOw !

Giveaway by Hasya Collection

Assalamualaikum..


tag ..

Awak
Awak
Awak


done.

jemput fOllOw !

:)

Assalamualaikum..



tadi check shoutbox.. terkezut ! ada org tag aku ! haha

i know it's kind of WEIRD..

 tapi xkesah laa..

(aku gelar tuan blog tu akak laa. )

yg bestnya akak tu ada sruh 11 org mangsa tag dia jwb soalan..* termasukah aku yg comel niee

okey la.. jom check it out ..

apa yg akak nie tanya..

Satu perkataan untuk menggambarkan diri awak?
Tinggi

Siapakah idola awak?
Nabi  Muhammad, Khaulah Al Azwar, kakak, mak ayh


Apa warna kesukaan awak?
tgk blogg la.. of course HIJAU . :)


Suka Running Man tak? hehehe ^_^
hoho.. suka !


Pernah melancong ke luar negara tak? ke mana?
xpernah *lap air mata*


Barang/perkara apa yang awak suka sangat sangat?
anything yg best !


 Mood awak terganggu bila ......... ?  
 time stress ! huh benci !


Dah berapa lama jadi blogger?
entahlah.. actually lama dah.. since i'm in form 1. then follower pun tah ke mana blog pun tah ke mana. i terus delete. then buat lain,


Awak pernah join mana2 blogger gathering tak? best? :)
xpernah..


Apa pendapat awak tentang blog iamFyna ni?
Blog nie awesome laa.. best jgk.


Awak suka tak game tagging2 macam ni
suka.. pernah terfikir jgk. 'xdak sapa ka nk tag aku ??' jyeah. ada jgk !


done jawab soalan... tapi just simple answer ! haha :)

jemput fOllOw..


this is me.. xcomel pun !
     


Miss :'(

Assalamualaikum..



Saat diri ditemani laptop..

hati mula merindui seseorang. dia yg begitu rapat dgn ku..

dia.. KAKAk.

dia dh balik matrik dh.. xpa laa nanti dia balik lagi.
tapi aku rindu dia..

xtau laa tetiba ja. 

selalu mmg aku sorang pun.

itulah keluarga.

kita akn merinduinya walupun untuk dia pergi utk seketika.

walupun sering bertelagah, bermasam muka ..

tetap dia yg kita sayang..

adik pun kalau dia menjengkelkan..kita tetap sayang dia.

kita tetap pertahankan dia.

kita tetap jaga dia..

aku mmg gadik dimata dia tapi jauh disudut hati aku..

aku rindu dia bila dia xda..

 kadang2, dlm hati akn terdetik..

 aku nk ikut kakak balik matrik.

aku nak selalu ada ngn kakak..

sbb sblum adik ke3 ngn4 lahir kami mmg rapat..

tak tau la nk cakap apa dh.

dia baik sgt, pandai, mama suka ngn dia.

dia rajin. kadangII aku nk jd mcm dia. 

yg selalu mama sokong..

tapi.. aku tetap aku..

kakak.. aku rindu hg. maafkan aku kalau aku selalu menyusahkan hg.

akusayanghg... :")
 

Mega GiveAway By Adam Faiz

Assalamualaikumm..



smart gilaa hadiah dia..

xpa lah kalau aku xmenang pun..

hukhuk.. :")

jemput fOllOw !

Special Giveaway by Syazlia & Diana





Assalamualaikum pembuka bicara,
salam sejahtera saya ucapkan,
Special GA sebagai kata,
ingin menang hadiah yg ditawarkan !

saya owner blog ini,
Hanis Bt Anifah nama diberi,
gadis hijau gelaran diri,
followlah sini jika sudi.

saya xpernah lagi bertuah,
tapi suka join GA,
saya nak mintak 2 hadiah,
yang awesome lagi best !

mari bermain di tengah sawah,
selesai main singgah pasar borong,
2 Tudung bawal by 4u Muslimah
dan 1 tudung ready made by Pemborong

 jangan bermain dengan api,
nanti terkena terbakar diri,
2 hadiah itu berkenan di hati,
harap2lah bertuah kali ini.

sekian sahaja celoteh saya,
tangan dan penat idea dah mati,
pantun ini rekaan sahaja,
jgnlah pula terasa hati..

weyy ! aku xreti reka pantun..aku hentam ja yang mana mai kat otak nie..

jgn marah tau kalau pantun aku nie xbest !

jgn kutuk pula.. seriOus spOntan ja..

aku nk jadikan entry aku menarik la katakan..

Alhamdullilah, idea mai jgk walaupun xbyk ..

Kay.. mcm biasa..


jemput fOllOw  !





3rd Annivesarry GA Blog by Emas Putih

Mei topap giveaways by Cik Yaya

Assalamualaikum



saya pakai line MAXIS ..

hoho.. smart kan..

tag..
12 ..

:0 jemput fOllOw..

Segment Follow Mollow Dan Menang

Assalamualaikumm..


masa saya join GA nie follower saya baru..

68.. byk kan ! :') seriOus.

p/s .. xleh nk screen capture la pulak !


nanak camera lomo ! hukhuk !

jemput fOllOw ..



My First Giveaway

May Giveaway By Amer Corner

Assalamualaikum..


okeyy.. jom lah jOin ramaiII

baru best..

jemput fOllOw !

p/s: nanak ice watch hijau !

Give away by aqma Craft

Assalamualaikum..



Saya suka handmade craft kerana saya sangat sukaakan kraf tangan. saya juga boleh dikatakan agak kreatif... Haha.(gelak jahat) tapi bukanlah sekreatif aQma Crafts nie..saya suka sangat seni.. Wow ! art is GREAt ! saya juga sedang berjinak-jinak dalam perniagaan kraf nie..InsyaAllah ...

tag !

http://iyraacariyno.blogspot.com/

http://meyrajohn.blogspot.com/

http://tomatobey.blogspot.com/

Hope menang ! ~aminn~

jemput fOllOw !
 

Selamat Hari Guru..



 Assalamualaikum..



16 mei nie hari guru weyy.. tapi aku exam. 3 minggu doe.. kau adee?

Ahaks.. maybe nanti baru ada smbutan kan. So, aku nk buatlah entry awal2..

Sbb aku nie jarang skit updates pasal diri aku or pasal hidup aku..

Kebanyakkan updates pasal GA .. 

Bukan menang pun … cehh !

So, di kesempatan ini.. (acehh )..

Aku nk buat lah skit ucapan buat cikgu tersayang lagi tercinta.. 

Since aku masuk tadika sampai 16 tahun nie.. aku xpenah lupa cikgu aku..

Xkiralah cikgu tue cikgu praktikal pun..

Aku tetap ingat depa.. sampai skrng aku still lagi berhubung dgn depa.. even xselalu kan..

Tp cikgu yg paling aku best sgt time form 2 Kristal..

Masa tue best gilaaa !

Cikgu tue nama dia.. Fadhilah..

Kami panggil Fadi songsengnim..

That’s mean Cikgu Fadi.. in Korean..

Dia ajaQ English.. happening gilaa bila masuk waktu dia..

Ada ja games yg dia buat.. serious best sgt !

Yg paling aku xleh lupa pasal cikgu aku nie ialah …

Hari jadi dia sama aku doe.. 28 April..

Tahun lain2 laa..

Unbealiveble.. aku xbrapa caya laa.. Haha ..

Aku pasti ingt besday dia.. serious aku xkan penah lupa..

Aku rindu dia.. skrg dia mengajar kat Johor.. jauh kan ??

Tapi kata2 dia yg sering aku ingat ni…

“ Kamu pelajar pertama saya” dia kata kat kami semua..

Terharu gila.. 

tcher, kami xkan penah lupa tcher.. 

terima kasih atas segalanya !
 
Happy teacher’s day !

We lOve yOu.. !





memOri bersama xkan kami lupakan..

Contest Headerku Owsem by Sharina

Assalamualaikum..


-Klik banner kalau nak join-

Assalamualaikum
 
Jom ramai-ramai kita join Contest Headerku Owsem by Sharina, hanya perlu pertaruhkan header korang yang comel-comel itu dan sedikit syarat, confirm korang boleh follow punya lah
 
Jom tengok hadiah dulu [Sini]
 
Contest ini dianjurkan oleh
 Sharina Elyana
 bersama sponsor
 Yasira, Aisyah Humaira, Nabila Medan, Syiela, Pelangi Collection,
Choc Empire, Cik Ana, Fatin Diana

Good Luck
  
jemput fOllOw !

 

1st GA by Hijab Valley

Assalamualaikum..



okey.. GA akhir yg aku jOin fOr tOday..

 2 kakak yg saya tag !

 tQ akak..



pinky sgt !!

Jemput fOllOw tau..

1st Giveaway Lomo by Farah

Assalamualaikum..




Huh.. camera lomo.. kau adee ??

smart gila wehhh..

nak menang !!!

mimpi je lahh .. :')



eh.. kita pandai amik gmbar tau.. prO lagi.. kau adoo?
apaII pun.. 
 
abaikan budak bju hijau yg buruks tu ye..
 
 acctually saja posing guna camera org

aritue gi kursus cara nk amik gmbaQ..

Best oOoO..

sapa nk join klik banner lomo tue kay !

okey.. jemput fOllOw tau..



Giveaway Kiyomi Teddy Store by Norsyuhada Binti Johan

Assalamualaikum.. jom join ramai2 
klik banner biru tau..

join GA nie sbb hadiah dia best sgt.. teddy bear BESARR !

mmglah aku xminat sgt. tapi xtau tetiba ja jdi suka gilaa..

weyyy.. Kiyomi, Kyupta semua ada..

comell nak mampus aa..

dapat kat aku smart laa wey..

Huh! perasaan ja mcm nk dapat..

hope bg pemenang dia ramai skit.. 

baru ada nama aku jd winner.. haha !


mangsa tag.. :)



p/s.. tQ sbb bg saya tag .. 

sbelum tue.. jom tengOk hadiah dia..

wahh ! best gilaa..
 
Due date dia..

31 Julai 2013
12 Pm..

sampai disini saja..

mehh jemput fOllOw..


meh sini nak peluk teddy bear tuee.. :3



Exam ??

Assalamualaikum..

Oh no !
exam make me feel nervOus and tired as form 4 student !

Actually I dislike to be form 4 student..
I want to be in form 3..
I miss my form 3 class.
Kristal 1012..

okey II, intro yg agak nk makan penampaQ kan ??
tapi hampa paham kan??

form 4 nie bg aku not as honeymOon and so on laa...
byk gila exam tahun nie ... lepas UK, lepas fOrmatif anOther fOmatif and mid year !
hOw stress !

dah lah result ujian kemajuan ngn fOrmatif pun mcm ngapa !
mid year lagi laa..
tapi.. aku harap sgt aku boleh buat mid year nie..

Ya Allah, Kau permudahkanlah segala urusanku..

My Killer subject are..
:(  Additional Mathematics
:(  Physic
:( Chemistry
:( Biology 

sapaII nk ganti aku time exam subjek tersebut .. meh laa...
aku izinkan..
bg dapat A+++++ tau !
hOhO *lap air mata*

I hope that I can do better in this exam !

I'm the Best amOng the Best !



ChaiyOk !
Bitaufik wannajah !

My Kristal 1012..

Contest Precious Prince and Princess

Assalamualaikum..

klik banner meh !

syarat semua dah ikut..
tinggal nk dapat hdiah je.. *cehh !*

tapi kan.. hadiah dia awesome sangat!
mai nk habaQ..

One; Tribal Shirt for Boy. Tribal Shawl for Girl.
Two; Superman Shirt for Boy. Superman Long Necklace for Girl.
Three; Top-Up RM 10 for celcom/maxis/digi user only.
Saguhati 3 orang; Top-up RM5 for celcom/maxis/digi user only.

hoho! awesome kan..
telan air liur aku dibuatnya ...

actually, aku buat blog nie saja suka2..
serious laa.. sebelum aku tau bila berblog nie boleh dapat hadiah..

Alhamdulillah... aku dah dapat 2 topup maxis yg berharga 5 ringgit. untungla kan !
aku akan join GA yg xkena follow sponsor. line aku kan terlalu cepat..
so, xdapatlha nk join mega GA !
HAHAHA *jahatnya gelak kau !*

untuk pengetahuan smua...
blog aku nie semua hijau doe..
biasalah. tgklah tuan dia yg comel tuee ! XD

Huh ! panjang pulaa aku melalut nie,,
apa2 pun.. My simple mimple blog is AWESOME ...
xpcaya eak ??

>.< okee.. jemput follow !


April-May Giveaway By Nabila Medan

Assalamualaikum..

my work.. join GA *tp xmenang pun*
cehh!



tag ..



Simple Giveaway by Nina & Hani

Assalamualaikum..

lama xupdate blog. *bukan ada org baca pun kan?*
sibuk dohh !


Assalamualaikum , Alhamdulillah akhirnya terlaksana juga nak adakan Giveaway yang simple tetapi hadiah yang lumayan . Semoga GA ini berjalan dengan lancar dan semua dijemput untuk join . GA kali ini 2 blogger berkolabrasi bersama . Diyana Hani dan Mazelina Zaini .


Syarat-syarat :
  1. Follow Blog Mazelina , Diyana Hani & Sponsor (diperiksa)
  2. Buat Entry bertajuk Simple Giveaway By Nina dan Hani
  3. Copy coding entry yang telah disediakan dan pastekan di ruangan HTML & publish
  4. Like -->
  5. Letakkan URL Entry GA di ruangan komen Diyana Hani sahaja*
  6. Like page INI dan like INI jugak!

credit: Kak Mia Liana

Hadiah yang bakal dimenangi ialah :


  1. 3 Top Referral daripada blog MAZELINA & 3 Top Referral dari blog Diyana Hani - TSHIRT Running Man
  2. Seorang Pemenang bertuah dengan blog yang Cantik , Kemas , Menarik akan memenangi 1 Blouse Tribal & 1 Button
  3. 24 Orang Pemenang Cabutan Bertuah akan memenangi Tshirt Running Man
  4. Hadiah Saguhati kepada 4 orang blogger

Jumlah hadiah : 34 Hadiah ^^

Syarat yang senang kan ? Jom Promote dan menjadi Top Referral . Hadiah tentu akan menjadi milik anda !
Pastekan URL GA hanya di entry Diyana Hani !