:))

~In The Name Of Allah The Most Gracious, The Most Merciful~
~Assalammualaikum..~

Segmen 'Kami Kembar Kami Geng'

Assalamualaikum ! 


28 APRIL 1997
KRIK !





well~ aku pun nk cari kembar ! hekhek !

jOm la jOin !

macam best ja kan ?

;)

8 comments:

Miss Anonymous said...

Singgah sini,
Dari segmen yang sama,
Segmen 'Kami Kembar Kami Geng'
Jemput join contest ini kalau tak keberatan,
Giveaway Ulang Tahun Pertama GreenApricot

Nur Shazleen said...

Singgah sini :)

http://shastory-sha.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

IeZwa RazK said...

Datang dari segmen yg sama. Salam perkenalan. Good Luck dan selamat bersegmen ye. Jemputlah singgah ke blog saya pulak ye :)

http://aqueiez95.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

Murni Mohd Yusof said...

singgah sini =)
gud luck!
http://murnimohdyusof.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

LienLiendot said...

salam. dtg terjah dari segmen yg sama. gudluck yer. jemput terjah blog lin pulak :D

http://lienliedot.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

Aisha Fauzi said...

Hye Assalammualaikum. Singgah sini dari segmen yang sama :)
Kalau ada masa jemput singgah blog saya dan lihat banyak giveaway menarik ^^

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

Nadhirah said...

Hye :) dari segmen yg sama .

http://adichiee.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

Nur Aljawahir Kamashah said...

Terima Kasih kerana sudi Join Segmen 'Kami Kembar Kami Geng'
Senarai Peserta dah diupdate . Boleh lah blogwalking ^^
Tarikh Tamat terpaksa dicepatkan iaitu pada 05 November 2013 [selasa]
Ada macam-2 UPDATE dan Pertukaran yang tak dapat Kami elakkan .
Boleh baca terus dilink bawah ini untuk tahu lebih lanjut ...

Terima Kasih dan Maaf atas kekurangan Segmen Kali ini :)

http://www.cahayapermata.my/2013/11/top-referral-segmen-kami-kembar-kami.html