:))

~In The Name Of Allah The Most Gracious, The Most Merciful~
~Assalammualaikum..~

Happy Birthday ;)

Assalammualaikum !

25/03/2015

HapPy BiRthDay HANIS ANIFAH ..
Ehh. silap orang pulak.
saya muda lagi okayy. ;) Abaikan .

HaPpy BiRthDay HARIS FATHI
budak ngada tu laa.
Haha. Dah la ngada , dah tua pulak tuu .
Wekwekk.

Okay okayy. Malam tadi aku wish kat dia, dalam pukul 12 camtu laa. Aku ingat aku paling awai wish kat dia. Rupa-rupanya ada yg lgi awai. DIGI yg wish dulu kat dia ?! errr -,-" kalot ja. Tampaq satg haaa.

Haha. aku wish macam2 kat dia. Agak panjang la gak wish aku and aku dah tau dah dia mesti terharu gilaa. Reyau habih malam tu .. Wekwek.

Okay . Dia , sorry eh kalau org ni menyusahkan dia. Org sedaq la org ni sapa kann. Aceceh ! Dia selalu sabaq dengan perangai gedik , gegeh ntah apa2 org ni. T,T

Sorry la org takdak hadiah nak bagi kat dia. Sorry sangat2. Tapi , masa besday org. dia WAJIB bagi hadiah mai hantaq kat rumah org ! WAJIB kayy. xD

Hmm .. nak kata apa lagi eh ? Tadak apa la kot. satg kalau org wish byk2 , ayaq mata turun pulak. Haha. Teringin gila nak tgok dia nangis baca wish org. Mesti lawak gilaa .

 Ahaha. Okay la okay la. HAPPY BIRTHDAY AWAK. Thanks for everything. >.<


 

 

budak NGADA part 1

Assalammualaikum !

Ehem ehemm ! Lama gila tak menulis kat blog nii. Berhabuk tahap gaban dahh. Biasalahh. Sibukkan . Ahahaha.

Okayy harini aku nak cerita skit la pasai someone nii. Dia ni . Tahap ngada dia melebihi segalanya ! Serious tak tipu. Gila bajet ..

okayy. Aku perkenalkan HARIS FATHI . tepuk sikitt. Haha. Aku kenal budak ni dekat kem PLKN SRI KANDI. Kenal pun last minit haa. Satu kompeni dgn aku gak laa. ALPHA.

Aku kenal dia start dia jadi apatah utk sketsa Tok Janggut. Dia pakai baju polis. Ajet2 polis la konon. Wekkk

Then , aku selalu perasan yg dia ni duk usya aku. Tau la aku ni comeyy ! >•< Hahaha

Takpa la. Minggu last tu kami kena buat joget kelantan. Tah kenapa tetiba ja dia nk masuk menari. Sebab aku maybe. Okayy perasan ! Haha

Mula2 aku partner ngn Mirza, tapi atas sebab2 tertentu. Aku ubah partner. Aku partner la ngn diaa. Nak tgok sikit ada bakat menari ke takkk. Haha

Memang dia takdak bakat menari kayy. Badan keraihhh ! Haihh. Dalam hati Aku ni duk tak puas hati la. Macamana la nk bg badan kawan ni lembut. Jeles kay tgok Amy ngn Atin. Amy menari lawa plus comey. Hahaha

Aku tak kira. Aku nak dia mcm Amy. Acehh. And bermulalah aku jadi coach diaa. Ahahaha. Aku ajar la dia cara menari yg betoi and bg la sikit ceramah kat diaa. Dia pun dgr dgn selambanya.

Alaa. Dia tu boleh ja mnari bukan takboleh. Cuma kena ada coach yg hebat mcm aku jaa. Hahaha. =))

Actually , ada byk lagi aku nak cerita. Sambung nnti la nohhh..
Tangan pun jenuh menaip nii. Byk aku nak cerita pasai budak Ngada nii. Haha.

Nanti aku sambung . Budak Ngada part 2. Yeahhhh ! ;)
Kbyee !