:))

~In The Name Of Allah The Most Gracious, The Most Merciful~
~Assalammualaikum..~

Budak Ngada Part 2

Assalamualaikum !

Ehem ehem ! Okayy. So far so good. Aku memang penat la sejak akhir-akhir ni. Tak larat gila arghh. Nak menulis blog pun rasa tadak idea dahh. Hekhekk.

Harini aku nak sambung story about budak ngada part 2. Aku tau mesti dia tertunggu2 story aku yg seterusnya. Acehh !

Actually, aku tak penah kenal dia. Ye la. Even dia satu kompeni dgn aku , aku tak penah tau langsung pasai diaa. Dia ni style diam , blurrr and selamba ! ahaha.

Kalau dia satu kelas dgn aku , senang la aku nak kenai diaa. Aku just tgok muka dia gitu-gitu je. 

Malas nk usya lebih2. Satg dia perasan pulak ann.. wekwek. Dah la dia tu kuat perasan. Perasan dia melebihi segalanya! Serious ! hahaha

And aku tak penah tau pun yg kelas dia sebelah kelas aku. Aku kelas 5 , dia kelas 6. 

CB05 ! YES YES KAMI SAYANG CIKGU ! hahaha. Rindu satt T,T

One day , aku kena duty jaga pendaftaran masa hari lawatan keluarga. Aku jaga ngn Kalai. Then Mirza ngn Nora jaga pagar. Masa tu pun aku tak kenai depa dua tuu. Aku kenai Kalai ja. 

Hahahaha >.<

So, mak pak kena la tulis nama apa mua kat dalam buku tu. Bila boring-boring aku usya la nama2 tu. Tiba-tiba aku Nampak nama ni ---à Haris Fathi .

Dalam hati tu ‘perghh sedap nama’ serious aku berkenan sungguh nama dia tuu. Tapi masa tu aku taktau la sapa dia tu.

Siapakah pemilik nama Haris Fathi ketika itu. Haha. Okay bajet satt !
Masa latihan sketsa tok janggut tu, aku tanya la atin.

Hs :   Sapa dia yg kering tu? * dia memang kering*

Atin : Haris…

Hs : Haris? Tak kenai pun.

Atin : Haris Fathi

Hs : Ohh. Dia la Haris Fathi ?

Dalam hati aku ni duk cakap sorang2. ‘ Oh .. dia ni ka Haris Fathi’ Baru la aku kenai dia nii. Tapi aku buat taktau je laa sebab aku bukan kenai dia sgt pun. Tgok muka camtu camtu je.

Masa tali tinggi tu aku saja la pegang kamera kann. Aku kan suka amik gamba org. so , aku pakai snap ja gmba sapa pun. Yg paling aku suka snap gamba Amy , Daus and Meon.

Tgoklah kat kamera Wanie tu , penoh gmba depa saja. Tapi gmba aku pun penoh gak sebab aku suka pulun .. Haha. Lawak gilaaa.

Atin pun selalu tegor aku. Dia kata kwn tu suka usya aku. Aku pun macam tak caya la. Dah pasaipa ? jeles la tu aku amik gmba depa tapi tak amik gamba dia.  Haha

tetiba saja aku rasa macam nak tangkap gamba ngn diaa. saja la, aku ni suka buat ramah. masa tu dia ada dekat pondok tempat dengan pokok yang aku lepak dengan atin, yusroh apa smua.

Alang-alang dia ada situ, aku suruh Atin tangkap gamba km. aku kata kat dia. dia pun tak menolak. apa lagi. kami tangkap gamba dua. ehh. macam sweet ja. wekk !

tapi lawa !
Wanie tak bagi lagi gamba tu kat aku. gamba pakai loreng . smart kot. and aku tak leh la nak tunjuk kat sini. hekhekk. 

okay abaikan. aku tengah merepek sekarang. customer takde, so , kita merepek je la kann ?

aku ingat takat ni dulu laa, ada story kita merepek lagi. xD 

kbye !

saja bajet boh gamba ni. tadak kena mengena dengan story di atas !




No comments: