:))

~In The Name Of Allah The Most Gracious, The Most Merciful~
~Assalammualaikum..~

Giveaway by Miss Bella Razali

Assalamualaikum..


Ceritakan berapa lama dah berada dalam dunia blogging?

  sebenarnya dh lama dah.. acehh ! 3 to 2 years ago.. tapi, 
sebelum tue. follower ramai gila ! :'0
aku updates pun mcm cakap sorang2.. 
satu tahap aku jd boring plak. aku tutup lah akaun blog tue. 
bila aku buka balik, aku suruh kwn aku tolong buatkan smua.. mcm header..
dia pun buat.. tapi, aku still ckp sorang2. menaip xtentu hala !
bila aku start join GA.. mulalah ramai yg nk follow aku..
terharu gila :') dan aku tau GA nie pun aku xmenang juga..aku xkesah !
aku xkesah nk follow ke x.. yg penting aku puas bila berblog nie.
even xpernah menang semua GA .. 
now. i love blogging. 
and now, semua part dlm blog nie aku buat sendiri.
heaer yg meletop tue pun hasil karya aku..

  kelebihan aku yang boleh lakukan dalam blogging ini,ex: melukis doodle? graphic design and etc.

aku jujur nie..
aku xdak kelebihan mcm tue smua. nk wat doodle pun terketar2
yg pasti.. aku puas hati even header yg aku buat tue xelok sgt mcm 
blogger pro slalu buat. aku pun xanjurkan apa2 GA utk tmbahkan
follower aku. aku xkesah. nk kutuk blog aku ka apa ka..
bior je laa.. tp aku nie peramah.. mailah sembang2..
( eh, lari tajuk pulak!)

sudahlah.. makin melayan perasaan pula aku nie. nasib xdak lagu ombak rindu !
haha ..

tag !





jemput follow ! :)

4 comments:

Bella Razali said...

Thanks for the join wee~ good luck okay keep calm and enjoy :) please make sure u follow my simple rules and step :) cek balik okay kalau ada yang tertinggal :)

Alien Ohsem said...

Aww thanks for tagging!x)

QISHA SHOP said...

SY FOLLOW...

Prof. W said...

dari segmen sama... follow me..

http://peningkah.blogspot.com/2013/04/giveaway-by-miss-bella-razali.html