:))

~In The Name Of Allah The Most Gracious, The Most Merciful~
~Assalammualaikum..~

Special Giveaway by Syazlia & Diana





Assalamualaikum pembuka bicara,
salam sejahtera saya ucapkan,
Special GA sebagai kata,
ingin menang hadiah yg ditawarkan !

saya owner blog ini,
Hanis Bt Anifah nama diberi,
gadis hijau gelaran diri,
followlah sini jika sudi.

saya xpernah lagi bertuah,
tapi suka join GA,
saya nak mintak 2 hadiah,
yang awesome lagi best !

mari bermain di tengah sawah,
selesai main singgah pasar borong,
2 Tudung bawal by 4u Muslimah
dan 1 tudung ready made by Pemborong

 jangan bermain dengan api,
nanti terkena terbakar diri,
2 hadiah itu berkenan di hati,
harap2lah bertuah kali ini.

sekian sahaja celoteh saya,
tangan dan penat idea dah mati,
pantun ini rekaan sahaja,
jgnlah pula terasa hati..

weyy ! aku xreti reka pantun..aku hentam ja yang mana mai kat otak nie..

jgn marah tau kalau pantun aku nie xbest !

jgn kutuk pula.. seriOus spOntan ja..

aku nk jadikan entry aku menarik la katakan..

Alhamdullilah, idea mai jgk walaupun xbyk ..

Kay.. mcm biasa..


jemput fOllOw  !





2 comments:

Dianaa said...

Terima kasih sudi join Special Giveaway by Syazlia & Diana.
FD dah update senarai peserta
http://www.fatindiana.com/2013/05/senarai-peserta-special-giveaway.html
Jemput blogwalking sementara nak tunggu pengumuman pemenang.

Semoga berjaya! ^^v

Hs Green said...

thanks ..