:))

~In The Name Of Allah The Most Gracious, The Most Merciful~
~Assalammualaikum..~

All Praise Due Allah

Assalamualaikum ! 

Apakah ?!

tadi godek-godek dekat blog

tetiba aku tertarik nak tgOk entry nie ---------->  


aku sajalah nak tgok sapa yg begitu BERTUAH 

dapat t-shirt kan .. hekhek 

dalam hati aku xexpect yg aku boleh dapat !

unbelieveble ! 

ahhhhhh ! aku menang *Dancing*

Alhamdulilahh ! :")

Allah itu maha adil. walaupun aku xmenang dlm setiap giveaway yg aku masuk,

aku takk putus asa and Allah bagi lebih dari itu .

t-shirt tue. sapa takk nak kan ?

well ~ Alhamdulilah. terima kasih Ya Allah !

 

 

Mega Giveaway By Iman Zakaria & Faris Farizat

Assalamualaikum !


Tarikh Tamat

1 November 2013
 
jOm jOin 
 
jangan lupa fOllow kayy !
 
wassalam !

Keep Smile !

Assalamualaikum ..

S M I L E :)


well ~ aku dah habis dah exam !

yg xhabis lagi tue. 

best of luck !

especially to my beloved cousin *wekk nak termuntah sat*

hekhek !

weyhh II good luck tau !


tgok betul2 nie.

mustahak gilaa.. *acehh.

saja la aku nak tunjukk kan.

well~ sajak aku masuk majalah 

Seri Dewi & Keluarga 


Mei 2013 !

yang kuning tue sajak aku. 

Title : Kawan

lagi satu sajak tue sepupu aku punya, Nadia

title : ibu

lukisan tu pun aku lukis.

cantikk takk ? *mesti laa

Alhamdulilah. akhirnya sajak aku keluar jgk majalah

awat la aku tak perasan awal sebelum aku p 

port dickson hari tue.

boleh aku belagak skit ngn depa !

Haishh ! xbaikk oh .

nevermind. i don't even care !

emmm ,, i think that's all for today !

daaa~ 

wassalam !

Pengorbanan itu !

Assalamualaikum ! 

how your's eid !

awesome right ?!

well~ tadi p surau solat raya.

dengar la khutbah raya pasal pengorbanan nie !

first ! kisah Habil dan Qabil ,

second ! Siti Hajar 

third ! Ibrahim dan anaknya , Ismail

sesungguhnya tanpa pengorbanan Habil , persengketaan akan terus berlaku

tanpa pengorbanan Siti Hajar yang rela ditinggalkan di padang pasir , tidak wujudlah kota Mekah

tanpa pengorbanan juga , manusia tidak akan bersatu sehingga hari ini.

pengorbanan itu penting utk mndapatkn kebahagiaan dari Allah

syariat itu indah jika diamalkan..

sesungguhnya yg baik dari Allah , 

yg buruk dari diri sendiri..

aku cuma insan yang diciptakan untuk saling menyampaikan ! 


GIVEAWAY ULANG TAHUN PERTAMA GREENAPRICOT

Assalamualaikum !

K L I K

jOm jOiN n fOllOw mY siTe !

1st GIVEAWAY BY MISS FLUFFY

Asalamualaikum !



K LI K SI NI C OME L


JEMPUT jOIN N fOllOW My SItE !

Segmen 'Kami Kembar Kami Geng'

Assalamualaikum ! 


28 APRIL 1997
KRIK !





well~ aku pun nk cari kembar ! hekhek !

jOm la jOin !

macam best ja kan ?

;)

Minion-Mini Giveaway Contest by Dunia Zumal

Assalamuaalaikum ..

K L I K


jEMPUT JoIN AND FoLLoW MoLLoW kAYyy !

Mini Giveaway EkaTikah Craft



Alhamdulillah, tiba sudah bulan 10 iaitu bulan yang dinanti-nantikan. Bulan yang mempunyai seribu satu makna bagi aku dan juga keluarga. Heee

Bersempena dengan hari baik, bulan baik dan juga merupakan bulan kelahiran aku *take note*, satu Mini Giveaway EkaTikah Craft akan diadakan. Hadiah semuanya berunsurkan craft. Mungkin hadiah tidaklah semahal mana, tetapi yang penting ikhlas dari hati. Hee

Segmen ini akan berlangsung mulai 2 Qktober 2013 dan berakhir 30 Oktober 2013.

Hadiah-hadiahnya:
1 hadiah misteri untuk seorang top refferal
2 bantal craft bersaiz 1/2 A4
5 Keychain Cendawan
5 Keychain Love
5 Handphone Strap Stawberri
3 bekas tempat cucuk jarum
10pcs Brooch Rose
5 batang Bookmark
10 blog tersenarai dalam bloglist Blog Bila Jari Mula Menaip

-Gambar hadiah akan di update kemudian dan kemungkinan hadiah akan bertambah. Pemilihan pemenang berdasarkan random.org-

Syarat-syaratnya:
1- Mestilah Warganegara Malaysia dan merupakan followers
Blog Bila Jari Mula Menaip
3- LIKE Page Bila Jari Mula Menaip di Facebook.

4- LIKE gambar Colourful Bookmark di SINI atau klik gambar di bawah:


5- Klik SINI SINI SINI dan SINI
6- Sediakan satu entri bertajuk "Mini Giveaway EkaTikah Craft".
7- Copy code yang tersedia ada, paste di HTML entri anda dan publish.
8- Hanya perlu hantar link penyertaan anda di ruang komen entri ini.

Mudah bukan? Tunggu apa lagi, klik banner EkaTikah Craft di atas untuk join.

MINI GIVEAWAY by T-SHIRT MUDAH TERENGGANU PART 2

Assalamualaikum !


weyhh ! RUNNING MAN !

aku nanakk !

takk kira aku nanak jugakk !

* haishh aku lempang jugak budak nie ! *

serious ! aku minat la running man nie.

xpernah missed tengOk !

ada ja yg best / lawak / fun gitu !

okeyy fine !

aku tau aku xkan menang punya !

;"0

Hanis , just let the t-shirt go la !

okeyy ! i will let it go !

drama kayy ! ;)


SPECIAL BIRTHDAY GIVEAWAY BERNILAI RM750

Assalamualaikum ! 

K L I K S I N I