:))

~In The Name Of Allah The Most Gracious, The Most Merciful~
~Assalammualaikum..~

HALLYU WAVES GIVEAWAY by Putry Mirah and Rifa Sparrowz

Assalamualaikum !



NAK JOIN BOLEH TEKAN BANNER

Hai guys , Ini adalah Hallyu Waves GiveAway yang dianjurkan oleh Putry Mirah dan Rifa Sparrowz.
GiveAway yang berkonsepkan Korean Pop {{KPOP}} . Contohnya EXO dan lain-lain . 

GiveAway ni menawarkan hadiah-hadiah yang menarik . 

Top Referral : Baju KPOP {{ MISTERI }} *ikut nasib 

Tempat pertama : Beg KPOP { SUPER JUNIOR } dan Button { SNSD }
Tempat kedua : Poster { BIG BANG } dan Poster { EXO }
Tempat ketiga : Header KPOP (Pilihan pemenang) { seorang  pemenang } 
Tempat keempat : Cursor nama (Pilihan pemenang) { dua pemenang } 
Tempat kelima : Blog Review { lapan pemenang }
Tempat keenam : Bloglist { lapan pemenang } 

JOM JOIN RAMAI-RAMAI . JANGAN LEPASKAN PELUANG
AKAN TERBATAL JIKA KURANG DARI 30 PESERTA

Giveaway : Saya Nak Free Novel! By Hidayah

Assalamualaikum !

yayaaaank.blogspot.com/2013/10/giveaway-saya-nak-free-novel-by-hidayah.html


Link/Username Twitter  : https://twitter.com/HanisHafina / @HanisHafina

Followers keberapa dalam blog Hidayah : 1550


no tittle ! #sad :")

Assalamualaikum !

well~ sejak akhir2 nie mood aku jd mcm always be in sad and depressed sebab ada certain problem

First of all : aku jelessssssssss. very-very-very jealous to my friend. i mean my luckly friend ! okayy ! start story . pertengahan tahun 2013 .. kwn aku dpt pergi kem apa tahh .. then xpa la. aku tak terpilihh ! aku ingat habis kem tu daa xdak dahh ..

unfortunately ! act , habis kem tue depa yg terpilih tu dpt free class tuition in UITM .. how luckly. mmg la org kata just class tuition . boredd and somethings like thatt .. bila lama-lama bykk gila keuntungan yg depa dapatt yg org mcm aku nie xdapat ! ;')

depa dapat pergi KOREA free n ditanggung sepenuhnya bcause of the science inovation and whatever la depa punya rncangan dekat UITM tue .. yg menang for the inovation tu saja dapat pergi korea. it just four people and two of them aku kenal and aku rasa jealous sgt weyy !

Second : apa-apa yg pasal UITM and their class tue depa takk kan crita dekat aku bcause my bestie also join  UITM ! depa xpernah nk kongsi pasal pembelajaran depa dkt sana . i feel so humble and very badly !
aku sedaq. aku xpandai macam depa. yg terpilih p UITM tu smua 7A keatas..

Third : they always told that they were so lucky ! such as this conversation ..

A : weyy , aku rasa yg p KOREA tue smua dari barat daya kan .. aku rasa bangga gila..
B : Ha a laa.. hebat kann. Al-mashoor pun xterpilih p KOREA ..

the conclusion is.. sapa-sapa yg dengar nie. i mean org yg unlucky mcm aku dgr mcm nie. apa perasaan depa ? of course sedihh ! kecewa ! semua ada..
aku tauu .. yg pergi KOREA nie smua iQ terer gilaa. xmacam aku kan ..

org kata xbaikk cemburu dgn org ! tapi kadang-kadang kita cemburu dgn kelebihan org tue sbg penguat semangat utk kita. xsalah kalau kita jealous dengan depa then boleh naikkan semangat kita..

everyday i just sigh myself and think for my future ! can i be like them ?


Ya Allah , aku ini hamba-Mu yg lemah .. tiada yg lain yg aku ingin minta melainkan Kau berikan rezeki yg melimpah ruah kepadaku dan kaum keluargaku sebagaimana Engkau memberi mereka ini kesempatan itu ..



their face looks like depa happy ja .. dua yg tgh tue aku kenal sgtt

the whateverr

my lucky classmate who went to KOREA

aku xminta utk org baca post nie sbb aku tau xkan ada sapa baca termasuk org-org dalam gambar nie. mudah-mudahan laa ..  aku cuma post dan luahkan apa yg aku rasa sejak akhir-akhir nie !

sakit bila pendam sapa yg tau ! even kwn rapat sendiri pun xdapat faham kita. aku harap sgtt ! one day , i ' ll be like themm ! insya-Allah ! 

luahan rasa ,

HS ;')

simple giveaway by Love Cathy Doll

Assalamualaikum !

http://zuramira-sigadisungu.blogspot.com/2013/11/simple-giveaway-by-love-cathy-doll.html




 

SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE

Assalamualaikum !


http://www.bicaramakdara.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
K L I K

 




Macam Cantik je Macam Comel je !

haha ! takk pun kayy !