:))

~In The Name Of Allah The Most Gracious, The Most Merciful~
~Assalammualaikum..~

Giveaway Peserta Bertuah



KLIK BANNER UNTUK JOIN

HADIAH:


Pemenang akan menerima sehelai blouse gojes menawan ni. Mungkinkah anda pemenang bertuah tersebut. Jengjengjeng… Jom! Sama-sama kita raikan GA simple ni.


TAMAT: 31 DISEMBER 2013

Buddyz Giveaway


Assalamualaikum .




Giveaway ini merupakan giveaway pertama dianjurkan oleh Farhah dan buddyz buddyz iaitu Sofea , Izzah , Iqqah .

Anda semua dijemput join giveaway bagi memeriahkan lagi giveaway ini .


Senarai Hadiah 


Tempat Pertama :
Topup RM20 ( Celcom / Maxis / Digi )
Review / promote blog oleh aku dan Sofea

Tempat Kedua :
Topup RM15 ( Celcom / Maxis / Digi )
Review / promote blog oleh aku dan Sofea

Tempat Ketiga :
Topup RM10 ( Celcom / Maxis / Digi )
Review / promote blog oleh aku dan Sofea

Tempat Keempat :
Topup RM5 ( Celcom / Maxis / Digi )
Review / promote blog oleh aku dan Sofea

Tempat Kelima :
* Pilih antara salah satu *
Toup RM5 ( Celcom / Maxis / Digi )
atau
Review / promote blog oleh aku dan Sofea

GIVEAWAY INI SECARA AUTOMATIK AKAN DIBATAL JIKA TIDAK MENDAPAT PESERTA LEBIH DARIPADADA 10 ORANG .

Undian : Random.org / Cabutan bertuah

Anda semua dijemput untuk join giveaway ini .

Klik SINI untuk join .

MINI GIVE AWAY BY T-SHIRT MUDAH TERENGGANU PART 5

Assalamualaikum !

http://www.tshirtmudahterengganu.com/2013/12/mini-give-away-by-t-shirt-mudah.html

Segmen Hidup Aku Indah

Assalamualaikum !

http://faraheffa.blogspot.com/2013/11/segmen-hidup-aku-indah.html




start to story !



Untuk seketika cuma , aku merindukan mereka yang telah menjadi sahabatku setelah sekian lama !

mereka yang telah bertakhta di hatiku ini. mereka yang selalu menceriakan hariku !

entah mengapa , hati ini terdetik untuk kembali bersama mereka dengan lebih lama ! mereka yang sering

sahaja mengajar dan mendidikku andai aku dalam kekhilafan .

merekalah sahabatku !


Alia , Hs , Atin , Syara ! nama-nama ini sering meniti di dalam benak fikiranku. acapkali aku sendiriran ,

bayang mereka akan selalu hadir untuk membuatkan aku senyum seorang diri.







kami berkongsi suka duka bersama walaupun sudah memang lumrahnya, pertengkaran kecil sering

mewarnai

hidup kami dan kami akan kembali bersatu. kami bersatu dalam kesatuan yang menyatukan hati kami demi

yang MAHA SATU !





kami juga berkongsi hobi yang sama iaitu ping-pong . tanpa kami sedari semuanya mempunyai kelebihan

masing-masing . teknik yang berbeza. kami bersaing secara sihat walaupun kadangkala saingan itu

membuatkan air mataku sering tumpah. namun , mereka tetap memberi semangat kepadaku agar aku terus

berusaha !



SAHA ! mungkin nama ii tidak seindah nama kumpulan lain . tapi kami berbangga kerana sampai sekarang

SAHA masih mesra seperti dahulu. andai kata kami terpisah . ia tidak akan bubar buat selamanya .




dan akhirnya , kami akan tetap menjadi sahabat sampai bila-bila . INSYAALLAH . aku sayang mereka ! 

maafkan aku andai aku sering menyakiti hatimu .. semoga tali persahabatan ini tetap kukuh till jannah ! 

;)





at last , aku terus berharap agar wajah ini akan terus menjadi wajah yang sentiasa hadir dalam suka atau 

duka ! Syara , Atin , ALia ! sayang kamuu ! :*

Giveaway Havoc

Berikan ku Segenggam Tabah :)

Assalammualaikum !

tadi saja pergi ke pakcik Youtube !

nak dengar lagu nasyid .. favourite gua ohh ! *haha*

aku pun layanlah lagu Sebiru Hari Ini by Ecoustic and Segenggam Tabah by Inteam .

memang awesome gila laa .. dalam dua2 lirik lagu nie byk mesej yg disampaikan ..

lagu nie menceritakan tentang rona-rona kehidupan

pahit manis kehidupan ada hikmahnya !


Bertali arus dugaan tiba
Menakung sebak airmata
Namun tak pernah pun setitis
Gugur berderai di pipi
Tidak ditempah hidup sengsara
Suratan nasib yang melanda
Menongkah badai bergelora
Diredah bersendirian
Bagaikan camar pulang senja
Patah sayapnya tetap terbang jua
Sekadar secicip rezeki
Buat yang sedang rindu menanti
Segenggam tabah dipertahankan
Buat bekalan di perjalanan
Kau bebat luka yang berdarah
Kau balut hati yang calar

Telah tertulis suratan nasibmu
Derita buatmu ada hikmahnya
Terlukis senyum di bibir lesu
Tak siapa tahu hatimu
Biarpun keruh air di hulu
Mungkinkah jernih di muara
Biarpun jenuh hidup dipalu
Pasti bertemu tenangnya




p/s : sapa nak dengar aku nyanyi lagu nie.. meh nk nyanyi. haha. aku suka nyanyi walaupun suaraku mcm katak. hekhekk !

PERCUMA CALENDAR 2014 BERGAMBAR SENDIRI !

Assalamualaikum !

http://syazwani30.blogspot.com/2013/11/percuma-calendar-2014-bergambar-sendiri.html
K L I K