:))

~In The Name Of Allah The Most Gracious, The Most Merciful~
~Assalammualaikum..~

Ramadan Karim

Assalammualaikum !

Esok start puasa . Alhamdulilah ~ Allah masih mengizinkan aku untuk berpuasa . :)

Semoga puasa tahun ini lebih baik dari tahun sebelumnya.

Maafkan teman andai diri ini sering sahaja khilaf.

Maafkan kesalahanku

Allahuma balighna ramadan.

Ahlan wasahlan Ya Ramadan

Semoga aku dipertemukan dengan Lailatulqadar.

malam yang terbaik di antara seribu bulan ..

Ya Allah , jauhi aku dari perkara maksiat. Aku ingin berubah ke arah yang lebih baik.

Gila-gila ngn kakak !







Jualan Murahh ! :)

Assalammualaikum !

haii ! lama aih xupdate blog ! okayy fine. bukan ada org nak baca pun ! Astagfirullah ~ tujuan aku update blog ni ialah ...

aku nak jual buku kat hampaa ! tapi xtau la berminat ke takk ! aku xpaksa pun. just idea dari kakak . so , aku amik kesempatan nak promote kat blog ! :')

buku genre novel islamik. best gakk la. aku bagi kurang dari harga asal dia. ni buku diaa :






Tajuk : Dingin Salju Wisconsin
Penulis : Nurulsham Saidin
Harga : RM 18.00









Tajuk : Budak U
Penulis : Khairy Tajudin
Harga : RM 12.00



Tajuk : Back To Campus 
Penulis : Khairy Tajudin
Harga : RM 12.00 







Tajuk : Kumpulan Cerpen Kalimah Cinta
Penulis : Thoyba Mursyidah
Harga : RM 9.00











Actually , buku ni dah dibalut kemas oleh kakak aku ! hekhekk !:) okayy ! sapaII yg berminat nak tanya atau apa ka ?
just pm aku dkt fb Hs Green . andd nie no phone aku utk sebarang pertanyaan 
017-5932456 ..

p/s : Sorry buat akakII blogger yg lebih tua atas penggunaan 'AKU ' itu ! dah terbiasa cakap sorangII. hekhekk !