:))

~In The Name Of Allah The Most Gracious, The Most Merciful~
~Assalammualaikum..~

KEEP THE FLAME BRIGHT ON


ASSALAMMUALAIKUM.

Emm emm. sebenarnya aku boring. Nak hadap buku takdak mood. Nak hadap blog , taktau nak story apa. adehhh.

actually, harini and esok cuti sebab jerebu and my trial pun tangguh laa. rabu baru start trial. subjek MUET [listening and reading]. Serious rasa mcm tak bersedia gilaaaaa. mood study bila nak mai taktauuu. haihhh.

khamis subjek sastera ngn pengajian am. killer gak la. ujian 1 haritu tak berapa elok. biasa2 ja. still tahap yang kurenggg. bukan senang sastera tu pun. kena hafal benda alah apa tah byk sgt.:')
naik tension aihh.

takpa. kalau tension layan RUNNING MAN. confirm hilang tension tuu. xD

Hmm, sokayy. adat belajar. biasalah. tak sah kalau tak tension. kalau nak berjaya kena usaha, bukan angan2.

yeahh ! i will do better for my trial ! and i will make my parent proud of me. :")

mama, ayah , doakan angah tau.


  

2 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Nabihah Rose said...

mesti best layan running man kan ? :-)